Welcome to GOFASTMOTORSPORTS.com ... ... ... Green Flag - Green Flag - Go Go Go ... ... Brought to you by Ricks Satellite - Where the Big Dish Rules!

Ricks Satellite Wildfeed and Backhaul Forum
Register Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
babadem

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 651
Reply with quote  #1 
How do I locate or configure Radio channels button on OpenATV 4.2? On the remote, If I press the "Z button" (Home Button) above the OK button it takes me to "Enhanced Movie center".


__________________
Amiko-A3, AZBox Me, MicroHD, and TBS6903. DG-380 Motor (43.1°W to 127.0°W), on 1.2M Geosat Pro.  3ABN Dish @30.0°W. 2nd 1.2M looking @103.0°W. 12FT Paraclipse Dish looking from 37.5°W to 111.1°W.
voomvoom

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,954
Reply with quote  #2 
Quote:
Originally Posted by babadem
How do I locate or configure Radio channels button on OpenATV 4.2? On the remote, If I press the "Z button" (Home Button) above the OK button it takes me to "Enhanced Movie center".

I've been meaning to ask this same question?
Just hadn't gotten around to it?

__________________
If I don't answer right away, give me a few, I'm probably chasing 16Apsk and/or 32Apsk
ohare

Registered:
Posts: 83
Reply with quote  #3 
Delete the 'Enhanced Movie Center' plugin.
Menu > Plugins > RemovePlugins > extensions > EnhanceMovieCenter
restart. then try the Z button.
you can always add the plugin back by adding a plugin.

__________________
AzboxMe  Patriot 1.2m fixed 30w FortecStar 1.0m 61w-125w Winegard 7.5ft orthomode Norsat 8115
voomvoom

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 1,954
Reply with quote  #4 
Quote:
Originally Posted by ohare
Delete the 'Enhanced Movie Center' plugin.
Menu > Plugins > RemovePlugins > extensions > EnhanceMovieCenter
restart. then try the Z button.
you can always add the plugin back by adding a plugin.
Thank You Very Much!!!!

__________________
If I don't answer right away, give me a few, I'm probably chasing 16Apsk and/or 32Apsk
bogie

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 475
Reply with quote  #5 
You don't need to delete the EMC just go to the setting go to the setting and change it so it is not showing under the Z button. 

It took me awhile for figure that one out ( OUCH)
cheers

babadem

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 651
Reply with quote  #6 
Quote:
Originally Posted by bogie
You don't need to delete the EMC just go to the setting go to the setting and change it so it is not showing under the Z button. 

It took me awhile for figure that one out ( OUCH)
cheers


Could you be more specific? I couldn't find that option in remote setup.

__________________
Amiko-A3, AZBox Me, MicroHD, and TBS6903. DG-380 Motor (43.1°W to 127.0°W), on 1.2M Geosat Pro.  3ABN Dish @30.0°W. 2nd 1.2M looking @103.0°W. 12FT Paraclipse Dish looking from 37.5°W to 111.1°W.
babadem

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 651
Reply with quote  #7 
Quote:
Originally Posted by ohare
Delete the 'Enhanced Movie Center' plugin.
Menu > Plugins > RemovePlugins > extensions > EnhanceMovieCenter
restart. then try the Z button.
you can always add the plugin back by adding a plugin.

Thanks, I will take that route as a last resort.

__________________
Amiko-A3, AZBox Me, MicroHD, and TBS6903. DG-380 Motor (43.1°W to 127.0°W), on 1.2M Geosat Pro.  3ABN Dish @30.0°W. 2nd 1.2M looking @103.0°W. 12FT Paraclipse Dish looking from 37.5°W to 111.1°W.
bogie

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 475
Reply with quote  #8 
Sorry just go to you plugin menu and then emc setup then you should be able to change the settings to  disable emc= no , start emc with = no override ,show plugin config in ext menu = yes and sho emc in extensions menu =yes

cheers
babadem

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 651
Reply with quote  #9 
Quote:
Originally Posted by bogie
Sorry just go to you plugin menu and then emc setup then you should be able to change the settings to  disable emc= no , start emc with = no override ,show plugin config in ext menu = yes and sho emc in extensions menu =yes

cheers

........followed your instructions and after a reboot the Z button works as it should now! Thanks! [smile]

__________________
Amiko-A3, AZBox Me, MicroHD, and TBS6903. DG-380 Motor (43.1°W to 127.0°W), on 1.2M Geosat Pro.  3ABN Dish @30.0°W. 2nd 1.2M looking @103.0°W. 12FT Paraclipse Dish looking from 37.5°W to 111.1°W.
mountaineer

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 2,593
Reply with quote  #10 
You can also go to MENU, SETTINGS, SETUP, HOT KEYS....and assign radio to one of the colored buttons. I assigned mine to long BLUE button push.

You will also need to set a colored button to SWITCH TO TV MODE   to get back to tv...I set mine to Yellow long press.

__________________
3 Edison OS mini's, 3 Openbox S10s, 2 Openbox S9's, NFusion HD, 2 Prof 7500's, Genpix Skywalker 1, 2 Optibox Anacondas, Azbox me, Azbox minime, 2 Jynxboxes, ismart m100, izzibox, TBS 6982, Vigica C60s, Optibox Raptor, azbox Bravissimo, TBS 5922SE, TBS 5980 (Broke), and TBS 6902.
 36" KU Dish Linear, 10 ft prime focus Mesh, 7.5ft prime focus mesh dish C and KU.
7 Stationary KU dishes.
babadem

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 651
Reply with quote  #11 
Quote:
Originally Posted by bogie
Sorry just go to you plugin menu and then emc setup then you should be able to change the settings to  disable emc= no , start emc with = no override ,show plugin config in ext menu = yes and sho emc in extensions menu =yes

cheers

These steps are not working with the latest OpenATV 5.3 Images. I keep getting the blue screen! [frown]

__________________
Amiko-A3, AZBox Me, MicroHD, and TBS6903. DG-380 Motor (43.1°W to 127.0°W), on 1.2M Geosat Pro.  3ABN Dish @30.0°W. 2nd 1.2M looking @103.0°W. 12FT Paraclipse Dish looking from 37.5°W to 111.1°W.
babadem

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 651
Reply with quote  #12 
I went back to openatv-5.3-azboxme-20161017_webif. All the newer keep crashing when I activate the TV/Radio option.
__________________
Amiko-A3, AZBox Me, MicroHD, and TBS6903. DG-380 Motor (43.1°W to 127.0°W), on 1.2M Geosat Pro.  3ABN Dish @30.0°W. 2nd 1.2M looking @103.0°W. 12FT Paraclipse Dish looking from 37.5°W to 111.1°W.
dazulrich

Registered:
Posts: 197
Reply with quote  #13 
Can you please attach a crash log when that happens.
Edit: mevermind. got one.
Edit2: I think i know why it's crashing. Will test a fix tonight and submit bug report or pull request
dazulrich

Registered:
Posts: 197
Reply with quote  #14 
Ok that has been fixed for v5.3 images from tomorrow. And 6.0 after next merge.
babadem

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 651
Reply with quote  #15 
Quote:
Originally Posted by dazulrich
Ok that has been fixed for v5.3 images from tomorrow. And 6.0 after next merge.

Thanks for looking into this. I will try Image from Jan. 10, 2017 when it is released and I will give you an update.

__________________
Amiko-A3, AZBox Me, MicroHD, and TBS6903. DG-380 Motor (43.1°W to 127.0°W), on 1.2M Geosat Pro.  3ABN Dish @30.0°W. 2nd 1.2M looking @103.0°W. 12FT Paraclipse Dish looking from 37.5°W to 111.1°W.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Fellow Members, your posts are welcome here! Do not worry about posting everything perfect. Different receivers and LNB's will give you different Frequencies and Symbol Rates. Some set top boxes, PCI cards and USB receivers, Do Not Require all of the same information that others may need. It is not Required to post everything that others may need to tune in a feed. It is just most important to share the find. We can always adjust the Frequency and Symbol Rates and try the various Modulations and FEC's on our own receivers until we get a lock and then give a polite reply with what works for your receiver, as that information might help others as well. We all appreciate the efforts and energy of the Posters!

Thank You for Visiting GOFASTMOTORSPORTS.com - Keep Your Eyes on the Sky and the Track!