Welcome to GOFASTMOTORSPORTS.com ... ... ... Green Flag - Green Flag - Go Go Go ... ... Brought to you by Ricks Satellite - Where the Big Dish Rules!

Ricks Satellite Wildfeed and Backhaul Forum
Register Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
digitald

Registered:
Posts: 24
Reply with quote  #1 
Hi everyone  Had my wetek play for a week now and ever since I changed my RF module from over the air to dvb it will only boot from nand.  I have booted openelec successfully off the sd card so I know the card is setup right, it does prompt me at bootup to press power to boot from nand but I do not press the power button and it still always boots from nand.  Is there something that I need to reset or a setting that may need changed to get it to boot from sd card again, I would like to try some of the enigma images but at this point I cant try anything [confused][confused]

Thanks

Dom
EmilNJ

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 3,614
Reply with quote  #2 
I'm assuming you have Android 1.1.7 OS installed on the nand?  If so did you update that yourself and what method?   If not did it come that way?

Emil

__________________
Icecrypt 1600 CHD SE, Icecrypt 3750 CHD, Linkbox 9000i Local, Wetek Play, SYNOQ SR1, 2 AZBOX ME's, AZBOX Premium Plus & Elite HD, Manhattan RS1933, Openbox S10, Vantage HD1100S, Prof 7500, Pansat 9200HD w/S2+board, 2 Quali-TV's, Sonicview 8000HD, Toshiba TRX 2220, Motorola DSR905, 10ft Winegard, 90cm Ariza, etc.......
digitald

Registered:
Posts: 24
Reply with quote  #3 
Yes 1.1.7  updated thru the box soon as I got it,  tried a reset but still the same [frown]

EmilNJ

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 3,614
Reply with quote  #4 
You may need to install the latest boot loader.  Below is a link to Wetek's forum and in post 55 has a link to the new boot loader and some good information too.   You may want to do a factory reset of Android also again first.

http://www.wetekforums.com/v/index.php?p=/discussion/27205/wetek-os-1-1-7-for-wetek-play-14-03-2016/p3

Good Luck,

Emil

__________________
Icecrypt 1600 CHD SE, Icecrypt 3750 CHD, Linkbox 9000i Local, Wetek Play, SYNOQ SR1, 2 AZBOX ME's, AZBOX Premium Plus & Elite HD, Manhattan RS1933, Openbox S10, Vantage HD1100S, Prof 7500, Pansat 9200HD w/S2+board, 2 Quali-TV's, Sonicview 8000HD, Toshiba TRX 2220, Motorola DSR905, 10ft Winegard, 90cm Ariza, etc.......
digitald

Registered:
Posts: 24
Reply with quote  #5 
Thanks Emil  factory reset loaded dled zip file working again [thumb][wave]
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.

Fellow Members, your posts are welcome here! Do not worry about posting everything perfect. Different receivers and LNB's will give you different Frequencies and Symbol Rates. Some set top boxes, PCI cards and USB receivers, Do Not Require all of the same information that others may need. It is not Required to post everything that others may need to tune in a feed. It is just most important to share the find. We can always adjust the Frequency and Symbol Rates and try the various Modulations and FEC's on our own receivers until we get a lock and then give a polite reply with what works for your receiver, as that information might help others as well. We all appreciate the efforts and energy of the Posters!

Thank You for Visiting GOFASTMOTORSPORTS.com - Keep Your Eyes on the Sky and the Track!